Ինչպես պատրաստել Սնիկերս

Ինչպես պատրաստել Սնիկերս

hover background

Դիտվել է:
918


Բաղադրությունը`

 8-10  հունական ընկույզ 

 300 գր.  շաքարավազ

 150 գր. ջուր

 4 ճ.գ. կակաո

 250 գր մարգարին, մանկական կեր «Малютка» (կամ «Малыш»)  

Պատրաստման եղանակը`

8-10 հունական ընկույզ մաքրել և կտրատել, կարելի է փոխարինել չամիչով, կամ երկուսը միասին: 300 գր. շաքարավազը կաթսայի մեջ խառնել 150գր. ջրով` եռացնել: Եռման պրոցեսի ժամանակ ավելացնել 4 ճ.գ. կակաո, և խառնել մինչև կակաոն և շաքարավազը ամբողջությամբ լուծվեն, այդ ժամանկ ավելացնել կամ ընկույզ, կամ չամիչ, կամ էլ երկուսը միասին, որպեսզի ներծծվի շաքարավազով:

Երբ զանգվածը եռա, անջատել և ավելացնել 250գր. մարգարին , որպեսզի այն հալվի ամբողջությամբ: Ափսեի մեջ լցնել մի տուփ մանկական կեր «Малютка», կարելի է «Малыш» և վրան ավելացնել պատրաստի լուծույթը: Լավ խառնել, որպեսզի գնդիկներ չմնան: Զանգվածը լցնել պոլիէթիլենային տոպրակի վրա, փաթաթել և դնել սառնարան: Այնուհետև հանել, կտրատել:


ԱՂԲՅՈՒՐ










Դիտումներ: 918 | Ավելացրեց: AboutAll
Տարածել այս նյութը`(Share)




ս Հարգելի՛ մեկնաբանող, մեկնաբանություն գրելուց առաջ հիշի՛ր, սա հանրային հարթակ է, և ձեր մեկնաբանությունը կարող են կարդալ բոլորը:

Մեկնաբանված է անգամ



Մուտք


Որոնել

Գնահատեք կայքը
Արդյոք հարմար է մեր կայքը ?
Պատասխանել են 110 անգամ

Տվեք հարցեր կայքի ադմինիստրացիային


Մենք ֆեյսբուքում


Գովազդ AboutAll-ում


Ամենաշատ Դիտվածները
500


Ունե՞ք օրվա կադր

Հաշվիչներ Рейтинг@Mail.ru -


Անվճար կայքերի կոնսրուկտոր - uCoz
home